Jaarlijkse kledinginzameling 2014 op 6 en 7 november!

De SCB organiseert 6 en 7 november wederom haar jaarlijkse kledinginzamelingsactie. Goede tweede hands kleding kan ingeleverd worden voor Roemenië.

Uw kleding is welkom in de Eudokiakerk, Wederiklaan 54, Kampen op:

Donderdagmiddag 6 november van 15.00 uur tot 16.00 uur
en
Donderdagavond 6 november van 19.30 uur tot 20.30 uur
en
Vrijdagmorgen 7 november van 8.00 uur tot 11.30 uur

De kleding is bestemd voor de kinderen van Aksza en de bejaarden van Siloam. Ook de medewerkers van zowel het kindertehuis als het bejaardentehuis mogen putten uit de kledingvoorraad. De medewerkers moeten het doen met lage salarissen, wat op deze manier aangevuld wordt met gratis kleding.
Kleding die overblijft wordt verkocht voor € 1,­ per stuk. Dat is fijn voor de mensen in de regio die geen of weinig budget hebben voor kleding. Tegelijk is de opbrengst winst voor Aksza.
Er is kleding nodig in alle soorten en maten en voor alle leeftijdsgroepen. Kleding moet schoon en heel zijn! En voor de tieners als het kan ook een beetje modieus.

Ook zijn er altijd schoenen nodig! Vooral kinderschoenen omdat kinderen er snel uitgroeien en omdat kinderschoenen snel verslijten. Heeft u nog schoenen over, verkoop deze dan niet tweedehands, maar geef ze weg aan een kind dat in de winter graag met warme voeten naar school wil!